onsdag den 13. juni 2012

Wearing USABillederne her tog min søster af mig i Lørdags da vi var på frokost/hygge/shoppe/strøgtur. Der findes ikke ret meget bedre end det for mig. Jeg fik luftet min nye tanktop fra Forrest & Bob OG ikke mindst fik jeg luftet bare tæer! Det er nu rart når man kan hoppe i et par sandaler :)
Har I set fodbold her til aften? Ret nervepirrende og desværre en lidt skuffende afslutning, men nogen skal jo vinde, og i dag blev det så ikke de rød/hvide. Jeg har til gengæld bare hygget med Henry og Line og spist dejlig mad og fået sladret om alt mellem himmel og jord, så jeg er stadig overordnet tilfreds med aftenens forløb.
Nu vil jeg hoppe til køjs, sov godt derude.

Bukser: Cheap Monday, Tank: Forrest & Bob, Strik: H&M Trend, Taske: Miu Miu, Sko: Zara

3 kommentarer:

 1. Du ser sgu godt ud! Har samme cardigan, bare i sort, synes bare den er pænere på dig :-)

  Stine
  www.bigfashionideas.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, du er sød men det tror jeg da helt sikkerrt ikke den er. Jeg har selv luret på at købe den i sort, den var på udsalget på hjemmesiden i sidste uge men ved ik om den stadig er, så sku man måske? :)

   Slet
 2. Havde egentlig regnet med, at DK ville blive lammetævet under EM, og når vi så har gjort det så virkelig pænt, så er det en brandærgerlig afslutning! Jeg håber, vi går videre på den der utroligt bøvlede måde, jeg ikke har luret endnu - men det starter jo fint, i og med at Tyskland slog Holland. :)

  SvarSlet