torsdag den 21. juni 2012

Jeg har rygrad som en regnorm


OKAY! Rettelse for i forgårs, jeg er gået i en "slags" sparemode. Uddybelse: Jeg skal ikke shoppe udsalgsamok i ALT muligt jeg ikke får brugt. Er det kun mig der bliver lidt svag når de der gule udsalgsskilte dukker op rundt omkring? Jeg kan seriøst tage mig selv i at stå med 10 ting fra H&M Trend, sat ned til 100 kr pr stk. 10 ting jeg har kigget på i løbet af sæsonen, men ikke købt dengang de kostede 249 kr. Lige pludselig vil jeg have det hele, fordi det koster 100? Hvis det virkelig var uundværlige ting havde jeg så ikke købt dem til fuld pris?
Så jeg forsøger (jeg er der ikke helt endnu) at være stærk på denne svære tid af året, og huske mig selv på: Hvis den der røde kjole ikke fungerede sidste jeg prøvede den, fungerer den heller ikke bare fordi der er -70%!
Det jeg på forhånd havde sagt til mig selv før udsalget var at noget af det jeg gerne måtte købe var gode basis ting fra Acne. T-shirts, toppe, sorte hverdagskjoler og lign. Så her er hvad jeg kom hjem med fra Acne i Ilum i dag, 2x lækre basis toppe og 1 styks smukt taljebælte - Alle 3 ting med -40%.

8 kommentarer:

 1. Det lyder da som om, du har den rette indstilling mht udsalg. Og så kan det vel næsten tilgives, at bryde sparemåneden ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg mener det kan forsvares :)

   Slet
 2. Jeg må IKKE gå ind i Magasin eller Illum, jeg må faktisk IKKE tage ind til byen.. Haha :D Men fine køb.. Måske vi skulle gå i kollektiv shoppestopning? ;)

  SvarSlet
 3. Jeg har stadig måske 5 ting fra sidste udsalg, der stadig har mærker i... Det sker bare hver gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh øv, måske du skal bruge reglen??

   Slet
 4. Åh! Hvem der bare kunne det.. Jeg gik amok i Magasin igår! Og jeg får garanteret ikke brugt det halve af det :D

  www.myconfessions.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. så byt det du ik får på indenfor den første uge. Magasin har jo 30 dages byt!

   Slet