fredag den 1. juni 2012

The things that really mean something


Jeg har masser af ting jeg har købt, som er så vigtige ting i min garderobe. Ting jeg (måske bilder mig ind?) ikke kan undvære i min hverdag. Og så er der de ting som jeg egentlig ikke bruger ofte, som jeg måske godt "kunne" undvære, men som jeg aldrig nogensinde vil. Disse smukke gamle øreringe, med udskiftelige vedhæng, er ikke særlig praktiske. Vedhængene er så tunge, så det er problematisk at have dem på en hel dag. Men jeg gør det, til tider. Jeg gør det, fordi jeg elsker dem, af en eneste grund. De har tilhørt min fantastiske mormor. Jeg kan huske øreringene gennem min barndom, ligesom andre af hendes ting. Jeg kan se på dem, lukke øjnene og så er hun der. Der går sjældent mange dage, uden jeg tænker på hende og savner hende. Men jeg er så glad for alle de ting hun har efterladt hos mig. ikke så meget øreringe, men minderne. Hun har været så stor en del af mig, af mit liv, af den jeg er blevet. Det bånd jeg har til hende vil være der altid. 

Til min Mormor
<3

8 kommentarer:

 1. dejligt med minder..sådan har jeg det også med et møbel som jeg har arvet af min farmor.
  god weekend, søde Sanne :-)

  -Katja

  har forresten været inde og booke ny tid til tatoo ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja minder er så vigtige..... Jeg vil aldrig glemme hende. Alle de små fantastiske ting vi havde sammen <3

   Håber du har haft en dejlig weekend?

   Og uh hvor er det spændende!! Jeg pønser på at få ændret i min fjer :)

   Slet
 2. Min farmor har betydet meget i mit liv, så jeg kan sagtens følge dig og de tanker du har omkring din mormor. Jeg har kun minderne i mit hoved og desværre ikke nogle af hendes ting, hvilket ellers ville have været dejligt. Så jeg kan godt forstå at øreringene har en særlig betydning for dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Minderne i hjertet er jo klart det allervigtigste. Men når det er sagt er jeg bare så glad for de små ting hun har afterladt til mig jeg kan tage og føle på <3

   Slet
 3. Dejligt indlæg Søde :) Hun var også så sød din mormor :)

  SvarSlet
 4. Det er så skønt med sådan nogle ting der har stor betydning for en. Jeg har også fået to fantastiske fingerringe af min dejlige Mormor, som har en særlig plads i mit hjerte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er bare den slags man vil beholde og værdsætte for evigt <3

   Slet