torsdag den 10. november 2011

Working










Havde en rigtig hyggelig dag/aften med Thomas fra Loreal i går. Vi kørte mod Århus hvor 20 frisører skulle undervises i klip og styling. Det var en rigtig hyggelig aften, med søde positive kursister. Desuden fik Thomas og jeg sludret og sunget en masse på de 2x3 timers køretur (vi har heldigvis fuldstændig ens musiksmag). Jeg smider lige ind herunder hvad der mest ligner et outfitbillede. Skjorten er faktisk endnu en ting jeg ikke fik vist fra Stockholm.


Skjortekjole: Acne, Bukser: Zara, Sko: YSL


8 kommentarer:

  1. Milana : <3

    Tak Tina.... Dejligt at høre. Ja det er jo en stor del af mit liv, så tænkte det også skal med her. Du skal da bare springe ud i det :)

    SvarSlet
  2. Jeg er så nødt til at spørge dig !!!!
    Hvordan holder du dit hår så hvidt/platin ?
    Jeg har før brugt WELLAs skyllefarve /18 og /86, men nu skiftede jeg frisør, og har lige fået L'Oreals grå farve i (den der skal påføres i vådt hår). Den er allerede gået ud, til trods for brug af lilla shampoo. Det er kun 4 hårvaske siden. Hvad gør jeg forkert ?!

    Dit er jo perfekt.

    /Linda

    SvarSlet
  3. Hej piger :)
    Den væsentlige forskel er nok at mit hår ikke er afbeleget, men lys-farvet. Dette kan jeg nøjes med da min egen naturlige farve er meget lys. Derfor bliver håret ikke når så medtaget som efter en blegning. Hvor et bleget hår desværre har meget svært ved at holde pigment. Jeg kan kun anbefale blå/violette plejeprodukter. som feks Silver shampoo og chroma care irise treatment, fra Loreal.

    SvarSlet
  4. Er helt vild med dit outfit, superlækkert og elegant! Og fin med den høje hestehale :-)

    SvarSlet
  5. Ja, mit er afbleget, er helt sort, naturligt ;-)
    Jeg må tilbage til WELLA, det er bare sørens, når jeg hellere vil bruge L'Oreal !

    /Linda

    SvarSlet
  6. Stylestories: mange tak, hvor er jeg glad for du kan lide det :)

    Håber du finder en løsning Linda :) Synes nu du ser skøn ud, også dit hår :)

    SvarSlet