lørdag den 5. november 2011

Showtime


Først: Beklager for billedspam, men det er svært at vælge fra når det er det man brænder for... Nå men i Torsdags var jeg som sagt hos Loreal og lave show. Vi startede op med forberedelse af modeller ved 12-tiden. Der var en pige som var åben for alt, så hende kastede jeg mig straks over og klippede hendes lange hår af  (Vi frisører elsker jo den slags, he he) Klokken 19.00 gik vi på scenen, tror der var omkring 100 og se det, så det var fint. Alt gik rigtig godt og vi havde en god dag, med søde kollegaer samt skønne og meget positive modeller.

Jeg havde iklædt mig nye pink jeans fra Vero Moda som var sat ned til 50 kr... KUP!! På scenen havde jeg en fantastisk ny kjole fra Very by Vero Moda på, som jeg købte i mandags. Den må I lige ha nogle bedre billeder af for den er rigtig rigtig fin :)

HUSK: At der er konkurrence på vej med lækre hårprodukter, så hold øje med bloggen!!

9 kommentarer:

 1. Skønt med mange billeder :-)
  Hvad tager du egentlig for en klipning?

  Kh Henriette

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er spændende at ser sådanne billeder og hun er godt nok modig hende den ene model, jeg er total pernitten når jeg er hos frisøren og bare skal have klippet spidser :D

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare gode billeder, Sanne. Du ser smuk ud, som altid!

  Og fedt at der er modeller der vil lade frisøren gøre lige hvad de har lydt til :) Du må gerne klippe mit hår, bare ikke kort ;)

  SvarSlet
 4. Henriette: Du akn se priser osv på www.frisorplanb.dk

  Guapizimo: Det er jo også selv, he he :)

  Milana: Hvor er du sød..... Jeg er også rigtig god til ikke at klippe meget af, ved selv hvordan det er :)

  SvarSlet
 5. Årh, dygtige Sanne :) Hvor er det fede billeder! Cool med den modige pige.....det er sgu sejt at være åben for alt :)

  SvarSlet
 6. Søde Malsen, Tak :) og ja det er så fedt med friske modeller :)

  SvarSlet
 7. Hvor ser de fine ud:-)
  Og det samme gør du:-)
  Elsker se disse billeder,har selv været frisør:-)Og ja der er ikke noget bedre end ordne hår på en som tør det hele:-)Ser ud til du virkelig er dygtig til dit arbejde,det er en fornøjelse at se:-)
  Kh.Marianne

  SvarSlet
 8. Tusind tak for din kommentar Marianne. Det er da virkelig dejligt med netop sådan en kommentar, fra en indenfor branchen. Man er altid en smule usikker, når man sådan stiller sit arbejde op til vurdering. Man giver virkelig noget af sig selv. Tror aldrig jeg kommer til at gå på scenen, uden at være hamrende nervøs. Så din kommentar betyder virkelig meget..... Tak :)

  SvarSlet