fredag den 25. november 2011

Give Away!!!

For snart lang tid siden i min videoblog lovede jeg en konkurrence. Den har været lidt tid undervejs, men her er den så (bedre sent end aldrig ikke?) Jeg har fået sponsoreret et sæt af 3 lækre produkter fra Loreal Professionnel. Sættet består af:

Vitamino color shampoo
Super lækker farvebeskyttende og plejende shampoo

Vitamino color gel-masque
Reperation og udglatning af farvet hår, samt farvebeskyttelse

Play ball texture tonic
giver masser af tekstur, fylde og hold

for at være med i konkurrencen skal i følge bloggen enten på FacebookBloglovin eller som fast læser her. (eller gerne alle stederne selvfølgelig, he he)
Skriv i kommentarfeltet hvor I følger bloggen samt en grund til hvor meget eller hvorfor I trænger til lidt lækker hårpleje :)

Konkurrencen kører til næste Fredag den 2. december kl 20.00 hvorefter jeg trækker en vinder. 

Sponsoreret indlæg

32 kommentarer:

 1. Hej Sanne
  Jeg følger dine fine blog via Bloglovin :-) Jeg trænger i den grad til lækker hårpleje, da jeg var så snedig (?) at få lavet krøller tilbage i marts. Disse krøller er nu knap så snedige at se på, hvorfor jeg dagligt glatter håret... og det kan altså godt ses, at det har fået en permanent-overhaling i tidernes morgen, så lidt lækker pleje vil helt sikkert hjælpe til at få det til at føles og se lidt sundere ud :-)
  Ps. En GHD glattejerns-konkurrence vil desuden ikke være at kimse af, da jeg stadig er den lykkelige(?) ejer af et 10 år gammelt glattejern MED kam (oh yes- men det var altså dyrt dengang) :-) Kh Christina

  SvarSlet
 2. Kæreste Sanne.
  Jeg følger dig blog her som fast læser.
  Ville gerne følge dig på facebook også, men kan skisme ikke finde dig derinde?

  Jeg kunne godt trænge til lidt lækker hårpleje fordi jeg har en kæreste der er blevet akut alvorligt syg, nu på 3. måned - jeg trænger til at se, at der er noget, der trods alt går min vej, og kunne godt bruge lidt forkælelse.
  Kh. Mette

  P.s. Jeg kan ikke få dit sidste link til at virke?

  SvarSlet
 3. Jeg følger dig alle stederne :) Og elsker hårhalløj - har i øvrigt haft den shampoo før og var faktisk rigtig glad for den :) Jeg er blevet bedre til at prøve nye produkter af, men stadig er jeg lidt usikker i forhold til, hvad man skal vælge og køber man det hele er det jo en kostelig affære :)

  SvarSlet
 4. Jeg følger dig via GFC og bloglovin :)

  Jeg skal selvfølgelig vinde fordi jeg i disse tider virkelig trænger til wellness! Jeg sidder og skriver bachelor, og er for det meste i klædt nattøj og fedtet hår. Vil gerne reddes ud af mit koma :-D

  Kh Marianne

  SvarSlet
 5. Lækkert sæt! Jeg følger via Bloglovin'.

  Efter at have fået trukket sort farve ud af håret trænger det til en kærlig hånd i form af en omgang plejende produkter!

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne være med, følger dig både via Bloglovin og Facebook :)

  SvarSlet
 7. Hov og jeg mangler lige grunden ;) Well jeg skal meget snart have farvet håret og så vil det helt sikkert være god med de produkter :)

  SvarSlet
 8. Jeg følger med på alle platforme :) Hmm jeg indrømmer her på din blog at jeg ikke er 'natural blonde', og du, som frisør, ved hvad det gør ved håret at opretholde de gyldne lokker ;)

  SvarSlet
 9. Jeg følger dig pt. på Bloglovin - det er dejligt nemt og så får jeg hurtigt dine opdateringer :)

  Jeg følger din blog fordi jeg synes du har en lækker stil, både hvad angår dit eget look men også din indretning :) Er vild med dine nye stole! Derudover føler jeg, at jeg kan identificere mig med dig, hvilket gør læsningen mere sjov :)

  Hvorfor skal jeg vinde din give-away? Fordi jeg i morgen skal have klippet mine meget lange lyse lokker af og ende med en over-skuldrene-kort frisure i en ny farvet nuance, som med garanti vil kræve nogle lækre produkter ;)

  PS. Tak for en god blog!

  -Natasja S.//blogliebling.dk

  SvarSlet
 10. Jeg følger dig via Bloglovin' :)

  Jeg skal vinde produkterne, fordi jeg (ligesom mange andre studerende) går en hård tid med eksamener i december og januar i møde, så lidt forkælelse ville være skønt. Og så selvfølgelig fordi jeg gerne vil pleje og passe mit hår med lækre produkter :)

  SvarSlet
 11. Jeg følger via bloglovin og facebook og her selvfølgelig :o)

  Ih jeg ville gerne vinde, mit hår er meget trængende, efter en venlig frisør mente at permanent og afbelgning sagtens kunne gå med 1 mdr mellemrum, mit hår lider nu af kemisk chok og burde måske mest af alt klippes helt af :o(
  KH pernille

  SvarSlet
 12. Følger med alle steder :)

  Har næsten lige født så mit hår er bestemt ikke hvad det har været :) trænger mega mege til lidt pleje og farve :)

  SvarSlet
 13. Jeg følger din blog via bloglovin :) Håber jeg vinder dette sæt, da jeg har farvet mit hår hver måned de sidste 10 år, så det har været igennem en masse hårde behandlinger. Derfor kunne det være super lækkert med noget pleje :)

  SvarSlet
 14. Hejsa

  Jeg følger dig gennem faste læsere

  Jeg kunne rigtig godt bruge noget hår pleje, da jeg virkelig trænger til en tur til frisør, men har simpelthen ikke råd. Jeg var sidst ved frisør i februar, så det er ved at være kritisk med mine spidser, men det må vente til det nye år, ellers er der ikke råd til julegaver.

  SvarSlet
 15. Mega lækker giveaway. Jeg følger dig via bloglovin, og jeg kunne bare mega godt bruge nogle lækre produkter, i stedet for det netto-shampoo, der står i brusekabinen lige nu.
  Lækker blog:-)
  frkforsom

  SvarSlet
 16. Uh hvor lækkert. Mit hår kunne bestemt godt bruge noget glans og pleje. Jeg følger dig i Google Reader, men har tilføjet dig til bloglovin og facebook også.

  Jeg kan i øvrigt kvittere med en lækker konkurrence hos mig også :-) http://stylestories.dk/2011/11/konkurrence-vind-laekre-handsker/

  SvarSlet
 17. Følger via BlogLovin. Mit hår er ret kedeligt, da ofte farver det, og i øvrigt glatter og føntørrer, så jeg har brug for alt det hårpleje til det jeg kan komme i nærheden af :p

  SvarSlet
 18. Hejjj blondine!:)

  Jeg trænger til L'Oreal produkter, fordi jeg syntes de er bare de BEDSTE af slagsen, hvis man skal velpleje håret. Og det skal jeg, for jeg er jo blongine, ligesom dig, og får mit hår afbleget og farvet i en 'kold' blond farve. Og jeg elsker at pleje mit hår, for det er ikke lige meget, hvordan det ser ud. Og jeg synes, at det betyder meget for en kvinde og hendes selvtillid. Mit hår er jeg stolt over, og der for kunne jeg bruge sådan et sæt til at pleje dem mere.

  SvarSlet
 19. Jeg følger dig både via Google Friend Connect og Bloglovin' :)

  Jeg vil rigtig gerne vinde de lækre produkter, idet mit hår har taget meget skade efter jeg begyndte at farve det for halvandet år siden. Derudover glatter jeg også meget mit hår, så det ville virkelig ha' godt af noget forkælelse!!! :)

  SvarSlet
 20. Følger med på bloglovin - det er sku så smart! :)
  Mit hår trænger til de lækre plejeprodukter fordi vi er nået til den periode af året, hvor jeg tørre ud over alt, på huden og i hovedbunden, samt i mit hår. Udover det skal jeg aflevere bachelor d.1 december, så der har håret lidt under en stressperiode på 3 mdr, da der ikke har været tid til pleje..
  Nøj hvor ville det være lækkert <3

  SvarSlet
 21. Hej Sanne

  Jeg følger dig via facebook, som altid er så elskværdig at guide mig videre her til.

  Jeg synes jo selvfølgelig at min farvede høstak fortjener de lyserøde produkter, da dets ejer ikke har pengene til at forkæle det normalt, på trods af at det ellers virkelig trænger.

  Desuden er det din fine blog der tvinger mig til at tage kampen op med mine stiletter, og det synes jeg måske godt lige du kunne skylde en omgang hårprodukter for ;)

  Fortsæt det gode arbejde!

  SvarSlet
 22. jeg har længe fulgt dig via Google

  jeg skal da vinde fordi jeg bare ikke er god til at pleje mit hår. Jeg bruger altid penge på alt muligt andet, så det ville da være fantastisk at vinde noget lækkert hårgrej

  -Katja

  SvarSlet
 23. Jeg følger dig via Google!

  Jeg følger dig fordi du er inspirerende, har en god stil og en dejlig måde at skrive på.

  Jeg er helt pinlig berørt over at skrive dette, men jeg har ikke været til frisøren siden marts, jeg bruger ingen produkter i mit hår, vasker hår et par gange om ugen, og føntørrer mit hår hver dag. Og om 3 måneder er det 2 år siden jeg fik farvet hår siden...

  SvarSlet
 24. Hej Sanne :)
  Jeg følger dig på blogspot og på FaceBook! Jeg er- som andre - fattig studerende, og har ikke råd til frisøren, samt den sidste gode shampoo jeg købte, valgte min møghovedbund at være allergisk overfor :/ Så jeg mangler lidt god forkælelse til håret, indtil der igen er plus på kontoen og jeg kan få det luksusplejet :)

  SvarSlet
 25. Jeg følger dig via bloglovin!

  Hvis jeg vinder, vil jeg ikke selv beholde dem, men forære min dejlige mor dem. Hun er en fantastisk kvinde, som vil gøre alt for alle andre. Jeg synes hun fortjener at kunne forkæle sig selv lidt.

  SvarSlet
 26. Jeg føgler dig via facebook. :)

  Jeg synes jeg skal vinde, da jeg savner en dejlig pleje til håret. :) Har ikke haft bedre pleje til håret, siden dengang du var ved Kofoed, og var min frisør. :)
  Jeg håber du har det godt, over i KBH, det ser ihvertfald sådan ud. :)

  Tine Ladefoged.

  SvarSlet
 27. Lækker konkurrence;-)Ville virkelig blive glad for at vinde,mit lange lysnede hår trænger til max.pleje:-)
  Følger dig på Bloglovin+Facebook+Google friend
  Kh.Marianne Hansen

  SvarSlet
 28. 2 x hårfarve på to uger. Forklaring: min frisør ville gerne farve mig mørkhåret super sagde jeg. Men det gjorde min familie ikk !!! Så nu er jeg blevet lysere igen men det skal farves mange gange før jeg får min lyse farve tilbage.
  Så max pleje til et hår der bliver udsat for lidt af en prøvelse.

  SvarSlet
 29. p.s. både fast læser og bv..!

  SvarSlet
 30. Jeg kan vist lige nå at være med :) Med en lille ny babypige der kom til verden for 19 dage siden, trænger jeg snart til lidt forkælelse :-)

  SvarSlet
 31. Jeg er ny læser der er kommet til inden for de sidste par uger. Syntes din blog er meget inspirerende:-)

  Jeg følger dig på Facebook.

  Jeg har farvet hår siden jeg som 23 årig fandt det første grå hår (har skældt mine forældre ud for at give dårlige gener videre! :-)) Det er nu snart 12 år siden. Jeg ved hvor vigtigt det er at pleje farvet hår. Men er desværre lige blevet fyret fra mit job (forbandede finanskrise:-/) Og på dagpenge bliver der i hvert fald ikke råd til frisørprodukter.

  Så hjælp mig med at bevarer lidt luksus i hverdagen som arbejdsløs og lad mig vinde denne give away:-)

  God weekend.

  SvarSlet
 32. Så er konkurrencen slut..... Tusind tak til alle jer der har taget jer tid til at deltage, jeg trækker en vinder i morgen :)

  SvarSlet