tirsdag den 1. november 2011

Shoppemandag med Søs

I går stod den på strøgtur med lillesøster. Vi hyggede, kiggede butikker, spiste frokost på Stella (ja, de der nachos var selvfølgelig mine) og kiggede så mere i butikker.... Inden vi fik set os om var det mørkt! Det er virkelig blevet vinter. Jeg fik købt et par grå jeans, hvilket jeg længe har manglet, så det var super. I Weekday hvor jeg købte dem, røg der også en lækker sort t-shirt med lidt draperet front med i købet. Den var sat ned til 75 kr, og sorte basis-tees er jo altid godt. Da vi kom tilbage til lejligheden var det en meget træt teenager der smed sig i sengen, men det var en rigtig hyggelig dag :)

Jeans, strik og hat: H&M, Jakke: Zara, Støvler: Jeffrey Campbell, Taske: Mulberry

6 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt med sådan en shoppetur! Jeg kunne godt selv bruge sådan en lang dag rundt på Strøget mv. uden stress :)

  SvarSlet
 2. Det var rigtig hyggeligt, men hun var godt nok udkørt til sidst..... 6 timer med mig, var vist for meget af det gode :)

  SvarSlet
 3. Lyder så hyggeligt! Er helt vild med din hat!! Har selv kigget på den, men den sidder desværre ikke ligeså pånt på mig ;)

  SvarSlet
 4. Lyder som en dejlig dag :D glæder mig til at se dine køb på:)

  SvarSlet
 5. Fede jeans, dem skal jeg vist også lige have tjekket ud :-)

  SvarSlet
 6. Milana: Elsker at have hat på. Man føler sig lidt klædt ud.... men hvordan man undgår hatteår er desværre mit største problem indtil nu.... Er nu sikker på den vil klæde dig.

  June: har allerede haft bukserne på, du får snart at se :)

  Stylestories: Billeder kommer en af dagene :)

  SvarSlet