søndag den 6. november 2011

Goodies
Lidt lækre sager er kommet hjem her i ugens løb. Parfumen var Tara så sød at hente til mig i Illum, da jeg ikk selv kunne nå derind i Torsdags. Min nyeste Essie lak, er fra den seneste vinter kollektion, og hedder "School of hard rocks". Synes den grå/grønne farve med en snert af blåt er SÅ fin :) Sidst men ikke mindst: En invitation til Pre-shopping på Versace for H&M kollektionen...... NICE!!!! Nu er jeg da i hvert fald nødt til at tjekke den der kollektion ud på lidt tættere hold.

I dag søndag skal jeg bare lave absolut ingenting, præcis det samme som i går. Det føles helt underligt når man har haft så travlt, så pludselig bare lave ingenting. Jeg har allerede sovet dobbelt så meget som jeg plejer. Skønt og tiltrængt!!! Det er også bare rart at få samlet sine tanker, tænkt over livet, og en masse andre ting man går med i hovedet. 
Tænker at jeg dog anstrenger mig og tager min nye neglelak på, så er det vist også nok for i dag :)

God søndag til jer derude, og tak fordi I læser med og kommenterer. Det er jo endnu en ting jeg har tid til at tænke over på en dag som i dag, jeg sætter VIRKELIG pris på det. Jeg tjekker min mail mange gange på min iPhone hver dag, og jubler lidt indeni over hver eneste kommentar.... Og hver eneste gang der er en ny fast læser herinde, på Bloglovin eller Facebook bliver jeg bare så glad. Puh, man kan da blive helt sentimental på sådan en Søndag....
TAK <3

7 kommentarer:

 1. Haha Sanne, du er sød! Hvordan har du fået H&M invitationen egentlig? Fordi at du er fast kunder oder? Go slapper-søndag, fordi du fortjener det! Klem Line

  SvarSlet
 2. Så fik du parfumen! Den er så god! Og flot neglelak :)

  Go' søndag!

  SvarSlet
 3. Har det på præcis samme måde.. Det er så skønt at nogen tager sig tid til at kommentere og gider at læse med. Det er en rigtig fin blog du har. Måske har du lyst til at kigge forbi mig? :)

  SvarSlet
 4. Tak og også god søndag til dig Milana :)

  Mette: Jeg kiggede lige forbi dig, fin fin blog, er fast læser nu :)

  SvarSlet
 5. Super fed blog du har, er blevet fast læser :-)
  Kig forbi..

  http://smileyaddicted.blogspot.com

  SvarSlet
 6. nice!!!

  http://jenalyenns.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Sødeste Line..... havde helt overset din kommentar :) Man ku melde sig til som abonent, jeg var hurtig... Så intet hokus pokus i det :) Håber vi ses lørdag??

  Søs: Tusind tak.... kigger forbi dig :)

  Jenaly: Thanks :)

  SvarSlet