onsdag den 23. november 2011

Double up


Hvor laver jeg tit den her hvis jeg har købt noget jeg er glad for, køber flere i samme farve. Gør I også det?  Synes simpelthen min nye trøje fra Zara Kids er så fin, så hentede den i pink i dag. Man kan jo ikke blive ved, så jeg besluttede at bytte min sorte top fra Versace, da jeg ikke følte 100% for den. Jeg havde nok ikke givet de 500 kr for den hvis den ikke havde Versacemærket i nakken.  Jeg blev ramt af det der hype. Så jeg er officielt uden nogen ting fra kollektionen, og har det fint med det. Tror desuden de kommer til at brænde inde med virkelig meget denne gang. Forudser Versace-SALE!!!
trøjen fra Zara er som sagt virkelig skøn, jeg har fået spørgsmål om størrelsen. Jeg har købt den i str 13-13 år og den er rigeligt stor. Den koster 229 kr hvilket jeg synes er helt fair. Jeg var splittet mellem den pink og den koboltblå, men endte med denne :) 

7 kommentarer:

 1. Uh, den ser virkelig også bare lækker og blød ud :-)


  www.inmyshoes1.blogspot.com

  SvarSlet
 2. De er simpelthen så fine, tror desværre ikke jeg kan krybe ned i den str. ;)

  SvarSlet
 3. Det gør jeg faktisk ikke - jeg har dog et par bukser i to farver fordi de var så gode at ha' på. Men de er vildt fine de der trøjer - jeg skal i Zara Kids snart hehe :) Finder du meget tøj derfra?

  SvarSlet
 4. hvilken H&M har du købt dem i?

  De er supe fede:-)

  SvarSlet
 5. Natasha: ja der er også noget angora i :)

  Guapizimo: Den er nu meget løs, jeg ku sagtens ha passet en 10-11 år, så mon ik?

  Milana: Måske det bare er mig så :)
  Ja kigger da indimellem børneafdelingen igennem. Havde et par fantastiske flade leopardsandaler derfra sidste sommer, afsted med dig :D

  Mette: de er fra Zara på Strøget :)

  SvarSlet
 6. De er i hvert fald superfine!! Jeg har heller intet fra Versace-kollektionen, den er blevet alt for hypet, og jeg havde langt højere forventninger til kollektionen i forhold til, hvad der kom ud af samarbejdet! :-)

  Camilla, Scent of Fashion

  SvarSlet
 7. Camilla: Ja jeg har det også fint med at have returneret det jeg købte.... Og er sikekr på SÅ meget af det kommer på udsalg, så kan man jo overveje at købe noget der :)

  SvarSlet