onsdag den 16. november 2011

Versace-shopping

Så er jeg hjemme fra Eurowomans arrangement i H&M. Alt var ret velfungerende synes jeg. Ja ja, der var kaos, det er jo en selvfølge, men ellers var arrangementet rigtig fint. Personalet til disse events (var også med til Jimmy Choo og Sonia Rykiel) er bare så positive og hjælpsomme. Det gør bare oplevelsen meget bedre.
 Generelt var jeg meget positivt overrasket over mange af tingene. Da jeg egentlig fra starten var ret skeptisk overfor kollektionen. Måske det er derfor jeg er positiv, fordi jeg ikke havde høje forventninger? Især lædertingene virkede som rigtig lækkert skind, dog med ALT for meget guld til mig. Synes også mange af de sorte ting med guldnitter var rigtig lækre.Desuden synes jeg herre jakkesættet og skjorterne virkede som en god kvalitet til prisen.
Jeg fik købt mig 2 ting, hvoraf den ene lige skal overvejes, den anden er til gengæld stensikker. Kan I gætte hvad? Og hvor mange skal afsted i morgen?

8 kommentarer:

 1. Ej jeg så dig faktisk derinde:)

  SvarSlet
 2. EEEEEEEJJJJJ Du sku ha sagt hej :)

  SvarSlet
 3. SÅ MISUNDELIG ! :-)
  Du skulle have købt læderjakken for mig. INGEN butikker i Aalborg får kollektionen :-/

  /Linda

  SvarSlet
 4. Ih, det skulle jeg have vidst Linda. Krydser fingre for du får fat i den online. Kvaliteten er i hvert fald rigtig god :)

  SvarSlet
 5. Jeg tror ikke jeg skal ha' noget af det selv, men glæder mig til at se hvad du har købt :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kunne virkelig godt hoppe på den ene af læderjakkerne. Elsker guld og bling:-). Glæder mig til at se hvad du har købt:-)

  SvarSlet
 7. Glæder mig til at se, hvad du har i poserne! :-)

  Camilla, Scent of Fashion

  SvarSlet
 8. Milana: Flasher det snart, men tror den ene ting ryger retur :)

  Frk Forsom: Hvis man er til guld og bling er de det ultimative!! Hvis jeg var det havde jeg taget trenchcoaten i læder. Den er for vild!!

  Camilla: Viser det snart :D

  SvarSlet