torsdag den 22. september 2011

Ups.......


Ok jeg har gjort noget folkens..... Jeg har shoppet...... Igen. Jeg har så længe haft Dennis fra Kast furniture på opgave for mig, jeg skulle bruge 4 stole, de helt rigtige! Nu var de der pludselig, så de er nu købt, og er mine.... YEAH!!!! Min far har hentet dem i går så de står pt hos mine forældre. Glæder mig så meget til at få dem. Kan I se hvad det er? :)

Btw: Er det tosset at købe stole når man ik har fået endeligt ja på lejligheden? He he

6 kommentarer:

 1. Hehe....lidt tosset, men helt ærligt, hvis det er dem du ved du gerne vil have og har plads til at få dem opbevaret ind til de skal bruges, så er det da bare fantastisk! :)

  SvarSlet
 2. Det er drømmestolene..... Og desuden er det lige gået igennem med lejligheden her til aften :) YEAH!!!!

  SvarSlet
 3. Det er da vist Eames, så vidt jeg kan se. Med de originale glasfibersæder :-) Har selv fire Eames vintage stole, som jeg elsker meget højt :-) Tillykke med dem!

  SvarSlet
 4. Helt rigtigt gættet :) Ih det er bare de flotteste stole. Så dem lige i dag i Illums Bolighus i plast, det er bare slet ikke det samme..... Hvilken farve har du dine i?

  SvarSlet
 5. De er mørkebrun glasfiber (på bagsiden) med polstring og meget 70'er-agtige, ret unikke synes jeg :-)Og så sidder man som en drøm. Har også en enkelt ny i hvid plast af dem med armlæn, den model er også superfed.

  Du kan faktisk se dem i dette indlæg: http://stylestories.dk/2011/04/dagens-med-pink-indslag/ (hvor jeg til gengæld ser ret tumpet ud, hehe)

  SvarSlet
 6. Ih dine er også fine..... Og ikke mindst din pink lampe :)
  btw: Du ser da slet ik tumpet ud??

  SvarSlet