tirsdag den 13. september 2011

Endelig........


Jubiiiiiii........ Så skulle billedkvaliteten på bloggen gerne blive lidt bedre :) Glæder mig til at komme igang.
Mit valg faldt på et Canon G12. Prismæssigt kunne jeg have fået et spejlrefleks for samme penge, men er ret sikker på jeg vil få dette meget mere med mig, grundet størrelsen. Efter mange anbefalinger fra fotografer jeg kender blev det G12.
Nogen der har det og har nogle tips?

6 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud! Selv har jeg også lige p.t. kun et digitalkamera, til gengæld har jeg et spørgsmål! Jeg ønsker mig et Olympus Pen, er det ikke samme slags kamera som det, du har der? Og i såfald, ved du om de er "dårligere"??

  Kram Camilla

  SvarSlet
 2. Hej Camilla.

  Ville super gerne hjælpe dig men er helt håbløs til elektronik og aner intet om kameraer. Har bare fået dette anbefalet.... :)Så håber du kan finde en der er mere kompetent end mig til at hjælpe dig :)

  //Sanne

  SvarSlet
 3. Jeg har faktisk også selv et Powershot G12! jeg er så glad for det - når det er så lille at man kan have det med overalt, men stadig er lidt mere avanceret end et digitalcamera :) Et råd jeg vil give dig, er at prøve at tage så mange billeder med naturligt lys som muligt - jeg tog mange blitz-billeder i starten, men fandt ud af at lyset bliver meget bedre naturligt :)

  knus, Marie fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tusind tak. Satser bestemt på at tage så mange billeder som muligt i dagslys. Ved du om det evt er muligt at tage billeder hvor baggrunden bliver sløret? :)

  Knus og Kram Sanne

  SvarSlet
 5. Det er et skønt kamera, jeg har en ældre model af samme kamera G7, som efterhånden er en 5 år gammelt. Men jeg kender det ud og ind :-)

  SvarSlet
 6. fedt! Lyder også som om at alle G-ejere sværger til dem :) Hvis du har nogle gode tips er de mere end velkomne :)

  //Sanne

  SvarSlet