torsdag den 1. september 2011

Dagens med ny hat 01.09.2011

I dag fik jeg luftet min nye hat fra H&M. Jeg tror jeg bliver glad for den, er helt vild med farven, Hungrer pt efter de der lidt dybe efterårsfarver, dyb lilla, navy, mørk grøn osv. Er færdig med sommer-pang for i år tror jeg. 
Jeg har været på arbejde hele dagen og efter arbejde nåede jeg lige at spise med Katrine før hun tog mod lufthavnen. Hun er as we speak i et fly mod Stockholm, og så tager jeg derop på Lørdag...... YEAH!!!! Efter arbejde røg jeg med min veninde Tara på en impulsiv IKEA-tur. Er der nogen der kan forklare mig hvordan man kan tage i IKEA efter en bestemt ting, komme hjem uden den ting, men til gengæld med 20 andre ligegyldige ting som man i situationen føler man har brug for? Jeg lærer det aldrig......

Hat: H&M, Kjole: Asos, Sko: Steve Madden, Taske: Marc by Marc Jacobs

4 kommentarer:

 1. Hvor er du bare fin :) Og jeg kan heller ikke styre mig i IKEA, kommer konsekvent ud med en 3 meter lang bon... :S

  SvarSlet
 2. Rigtig fed hat, har lige købt den i sort.. Men det klæder dig utrolig godt i den lilla farve må jeg sige (:

  Følger dig nu!

  Http://www.katrinemork.blogspot.com

  SvarSlet
 3. June: Det er for sygt...... jeg fatter det ikke? men spiste i det mindste hverken is eller kanelboller denne gang, det er da et plus???

  Katrine: Tusind tak, kigger forbi dig :)

  SvarSlet
 4. Ihh bliver nød til at høre om det er evigheder siden du købte kjolen, eller om jeg mon stadig har en chance for at støve den op et sted...;0)

  SvarSlet