tirsdag den 10. juli 2012

Summer
OK!!! Seriøst!! Jeg vil have sommer nu! Jeg forstår ikke hvordan det bare kan blive ved og ved og ved?! Så er der 1 dag med godt vejr, som i søndags, efterfulgt at 14 dages regn!! Jeg sidder her og kigger sommerbilleder, drømmer mig væk.
Jeg må fokusere, fokusere på tanken om at der kommer sommer, om ikke andet så når jeg skal til Spanien. For det er lige hvad jeg skal, til August... Yeah!! Først skal jeg prøve noget så eksotisk som en uge på Skanderborg festival med tøserne fra Odense (Mig på festival, interessant eksperiment!!) Den dag festivalen slutter hopper Tine og jeg i et fly og tager 9 dage i Malaga i hendes forældres lejlighed. Min tanke er at jeg ovenpå en uges druk og junk, bare skal ligge i konstant planke ved poolen og tygge på et salatblad!

Hvad står jeres ferie på?? Og er I ligeså frustrerede over vejret som mig?? (bak mig lidt op, please??)

6 kommentarer:

 1. Åhh, er så enig med dig! Tager heldigvis afsted til Italien på søndag, så får forhåbentligt lidt sommer der ;) Rigtig skønne billeder btw!

  SvarSlet
 2. Kære Sanne
  Jeg har først fornyligt opdaget din blog. Du er fantastisk. Jeg glæder mig til at kigge ind hver dag!
  Helene

  SvarSlet
 3. Jeps, jeg er bestemt lige så frustreret over vejret. Jeg har ingen planer om ferie sydpå, så håber virkelig at sommeren snart har tænkt sig at indfinde sig i Danmark igen.

  SvarSlet
 4. I do agree!

  Kom hjem fra Tenerife igår, og savner allerede varmen.. Er ved at overtale kæresten til at vi smutter til Kreta-Rhodos-ish i slutningen af august, og ellers går turen til Dubai i efterårsferien og til Gran Canaria over nytåret.. Kan virkelig ikke vente med at få mere varme og sol!

  http://www.myconfessions.dk

  SvarSlet
 5. Er så vild med alle dine 3 outfits:) hvis ikke det er for bøvlet vil jeg meget gerne vide hvor de forskellige er fra!

  SvarSlet