torsdag den 28. februar 2013

A good day


I går føltes lidt som den "rigtige" første dag af min ferie. Det var rart at være hjemme igen, og bare have en dejlig dag med mine piger,
Vi startede dagen hos mig, hvor Henry og Mille hjalp mig med at spise french toast.... Mums! Henry skulle på job efter vi havde spist, så Mille og jeg hyggede i det gode vejr, indtil turen gik til Martin. Ca 3,5 time under nålen blev det til, og jeg var helt færdig bagefter. Som med de andre synes jeg på ingen måde smerten er slem, men adrenalinen og det at ligge så længe på samme måde, tog lige energien fra mig. Så aftenens middag med Mille, Cille og Maria blev for mit vedkommende til en cola og så hjem i seng.
Da jeg vågnede i morges var det med en stor tatovering på min arm, pakket ind i plastik. Nu har jeg vasket den og smurt osv. Den er flot, rigtig flot.... Men hold op det er mærkeligt. Jeg tvivler ikke på jeg bliver glad for den, men jeg venter lige på at den rigtig bliver en del af mig, det tager nok lige et par dage.

Jeg har postet billede på min Instagram da den var halvt færdig, og smider nok et billede derinde af det færdige resultat senere i dag, så vil du lure så besøg @sannedegnegaard.

8 kommentarer:

 1. Nice ;-)

  Glæder mig til at se den rigtigt :-)

  /Linda

  SvarSlet
 2. Gud hvor ser den vild ud! Meget meget smuk :)

  Jeg kender godt følelsen af, at den lige skal blive en del af én før man bliver rigtig glad for den.. Jeg har fortrud mine mens blækken stadig var våd, men så snart sårene er væk og jeg har vænnet mig til synet ville jeg ikke være foruden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var så overvældet den første dag... På dag 2 var det meget bedre og på dag 3 var jeg lykkelig :)

   Slet
 3. Åh åh! Så skete det. :D

  Og lækker morgenmad, øj.

  SvarSlet
  Svar
  1. De der french toast ikke? De var SÅÅÅÅ gode!!

   Slet
 4. Glæder mig meget til at se den fulde tatovering :D

  SvarSlet