søndag den 24. marts 2013

Bevæbnet med blomster
Her er den så, min tatovering. 
Jeg vågnede op dagen efter den var lavet, med min arm pakket ind i plastik, og temmelig øm. Der kom det bag på mig hvordan jeg reagerede, jeg var meget overvældet, og panikkede lidt. Tænkte "Fuck, jeg har en kæmpe tatovering på min arm". Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre og lå længe i sengen og turde ikke pille plastikken af. Det var så mærkeligt for mig, da jeg slet ike har reageret sådan med mine andre tatoveringer. Hele den første dag vidste jeg slet ikke hvordan jeg havde det med den. Det lyder måske sært, men det var en stor ting for mig. Jeg konsulterede også søde June, som hjalp mig, og sagde at det lige tager lidt tid før den bliver en del af en. Hun havde ret. Dagen efter var alt godt, og jeg har været glad lige siden.
Jeg elsker kontrasten mellem det hårde og det bløde, det rå og det feminine. Der er også noget personligt i blomsterne, som betyder noget for mig.
Den er mig.

Igen denne gang vil jeg gerne fremhæve søde og dygtige Martin fra Tigre Tattoo Parlour i Studiestræde. Jeg kunne ikke være mere tilfreds :)

13 kommentarer:

 1. Flotte billeder, og overdrevet fed tatovering! :)

  SvarSlet
 2. Super cool, smukke Sanne ! :-) WOW !

  /Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du, er glad for du synes omd en :)

   Slet
 3. Den er så fed og anerledes - I like it :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Katrine, det er jeg glad for du synes :)

   Slet
 4. Den er rigtig fed :) Kan vildt godt lide den! Jeg skal også snart have mig en tattoo på min arm (det stykke arm mellem armhule og albue - ved ikke hvad det hedder)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Jeg ved heller ikke hvad det sted hedder, men det lyder fint :)

   Slet
 5. Den er altså SYGT FLOT, Sanne! Jeg er helt vild med den :) Går selv og overvejer hvad min næste skal være, når jeg engang har gjort mig fortjent til at få den ;) haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tusind tak søde Tina, det er jeg glad for du synes.
   Man har ALTID fortjent en tatovering! :)

   Slet
 6. Wauw, hvor er den flot. Og super fede billeder :)

  Knus <3
  www.somethingsammi.blogspot.com

  SvarSlet
 7. wow hvor er du sej jeg har kun små tattoos og jeg var ved at dø da jeg skulle have dem og du har fået sådan en kæmpe fin en lige der hvor det gør ondt..du er sej

  www.confessionsofabeautyfreak.blogspot.com
  www.facebook.com/confessionsofabeautyfreak
  instagram : @confessionsofabeautyfreak

  SvarSlet