søndag den 9. september 2012

Hangover sundayI dag stod på tømmermændssøndag, men den bedste af slagsen.... Kender I ik det, man er lidt bagstiv, meget træt, har fantastisk selskab og solen skinner? Jeg vågnede bare med den hestehale jeg lavede i nat, som stadig sad ok, tændte musikken og følte mig ovenpå. Mødtes med Henry og Joon til brunch, med efterfølgende gåtur i solen. Kom afsted til træning (av den var lidt hård) og her til aften havde jeg René på besøg til middag og søndagsfilm. Så er livet faktisk ikke så tosset?
Oveni det var i går en fantastisk aften! Jeg lavede 3 retters middag til 5 skønne piger, og vi drak os fulde, dansede og morede os helt vildt... Perfekt weekend!

Mit outfit var afslappet, med mine skønne leobukser jeg købte i Zara i Marbella. Toppen er en afklippet tanktop fra Divided Men. Mine hudfarvelignende strømper, er faktisk guldglimmer, men det kan man desværre ik se på billedet :)

Sko: Topshop, Bukser+jakke: Zara, Top: Divided men

3 kommentarer:

 1. Dine bukser og sko er perfekte sammen! Er normalt ikke til farve på bukser, men har forelsket mig i disse leobasser. Blev så glad da jeg fandt dem på Zara.com og så endda til 299! :) De skal nok lige blive mine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak.... :) Tror du skal være hurtig hvis du ska ha dem, de blev vist hurtigt udsolgt sidst :)

   Slet
 2. Hejsa :)
  Må lige høre hva str buksen fra zara er? Den er super fin....

  SvarSlet