søndag den 30. september 2012

Arto-søndagSå blev det søndag igen.... Slappe-af-dag. På trods af bytur i går vågnede Henry og jeg dejlig friske og veloplagte, så vi lavede lækker brunch og hyggede. Senere fik jeg klaret dagens træning, og kan nu bare nyde aftenen. Så den står på mad fra Cocks & Cows med en ven, film og bare dynetid, perfekt ik?
I morgen skal jeg til gengæld noget mega fedt kl 14, dem af jeg der følger mig på Instagram finder nok hurtigt ud af hvad det er, da jeg nok spammer jer med billeder. Hvis I ikke følger mig, og har lyst til det, så find mig som sannedegnegaard.

Dagens afslappede outfit er min elskede sweatshirt fra Forever21, og om lidt når jeg bliver hentet hopper jeg lige i et par sorte Cheap Monday's, (ellers tror jeg de vil glo lidt når jeg henter min burger hos Cocks & Cows)

God søndag til alle jer skønne mennesker derude

4 kommentarer:

 1. Rigtig fed tattoo du har der:-)
  www.fashionwithaprize.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Hej Sanne. Ville bare lige fortælle dig at jeg i denne uge har været så heldig at måtte vælge 'ugens look' på stylegallery, og jeg valgte dit med den grønne frakke :) Du kan se det på stylegallery's side resten af ugen. Desuden har jeg lavet en post om det på min blog, så du må da gerne kigge forbi :)

  Iøvrigt rigtig fin blog du har dig, jeg følger via bloglovin.

  God mandag :)

  www.stylebyjosephine.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Josephine.

   Tusind tak, er da virkelig beæret over at blive valgt, og så din fine begrundelse oveni!
   Dn blog er så fin, vil da klart følge dig fremover!
   Tak igen, og god dag :)

   //Sanne

   Slet