fredag den 7. september 2012

The tale of the girl who always wanted what she couldn't have

Der var engang en lille pige (ej ok, ik lille måske, men i eventyr er pigen bare altid lille ik??)
Nå men det var pigen jeg kom fra.... Den her lille pige havde et stort problem! Hun ville altid have hvad hun ikke kunne få.
En tilfældig lørdag eftermiddag var pigen, på en af sine sædvanlige ture i H&M. Hun spotter straks den mest vidunderlige lange frakke hun længe har set. "Ih du milde" udbryder pigen begejstret, og styrter hen til stativet.... Frakken er perfekt, og som syet til pigen. Fortvivlet ser pigen på sin veninde, og siger "jamen jeg MÅ jo ikke bruge flere penge denne måned". Med meget modvilje hænger pigen den smukke frakke på plads og går videre rundt i butikken. Hun mærker de her smerter i maven som hun kender så godt, og kvalmen begynder også at melde sig, hun må tilbage og prøve den igen!
Til sin store rædsel ser hun allerede på afstand at der ikke længere hænger 5 men kun 4, hendes puls stiger..... Den er væk! Det er kun helt forkerte størrelser der er tilbage! Lige før pigen vil bryde ud i tårer spotter hun en kvinde, med frakken over armen. Diskret følger hun efter kvinden rundt i butikken, hele vejen hen til prøverummet hvor hun stiller sig i kø. Pigen venter og venter udenfor prøverummet, ventetiden er ulidelig. Veninden er i mellemtiden vendt tilbage, og spørger forundrende: "Hvorfor har du ikke bare sagt til hende at du gerne vil have den hvis hun ikke vil?". Pigen kigger forarget på sin veninde og siger: "NEJ!!, man må jo aldrig lade dem vide man vil have det de har, for så vil de helt sikkert også ha det!!". Veninden bryder ud i grin, men den lille pige er alt for fortvivlet til at kunne more sig over situationen.
SÅ kommer kvinden ud... Den lille piges hjerte slår hurtigere og hurtigere..... Hun afleverer den til den yndige prøverumsassistent, og inden hun kan nå at hænge den på stativet flyver pigen ind, med et: "Kan jeg få den frakke der?!?!?!?!?"
Pigen krammer sin frakke hele vejen op til kassen, og de levede lykkeligt til deres dages ende.

12 kommentarer:

 1. fantastisk skrevet hihi hvor morsomt:-)kender det alt for godt ...2 gange idag har jeg mistet to toppe som jeg sat i min vare kub på 2 forskellige online butikker den ene butik var hm den anden zalando.fuck hvor jeg følger mig snydt at de tog min var fra min var kurv mens jeg shoppede..det er ellers mening at jeg ikke må købe noget men de to ting ville jeg virkelig godt ha haft..du er lucky at du fik din frakke..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, hvor surt.... Du må glæde dig over det er sparede penge :)

   Slet
 2. Åååh don´t I know it! Forfærdelig følelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Men sikke en glæde når man så får fingre i den:)

   Slet
 3. Sikke et dejligt eventyr <3 Og hvor kender jeg den følelse!!!!

  SvarSlet
 4. Ha ha hvilken dejligt eventyr - den følelse kender jeg også til ;-).
  Jeg glæder mig til at se den i aktion :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er stadig lidt i overvejelsesfacen om den skal retur :/

   Slet
 5. Det er faktisk ikke engang løgn! Hvis man siger dette til en "hvis du ikke vil have (f.eks) den jakke, vil jeg gerne have den", bliver vedkommende endnu mere vild med den ting, som de i første omgang måske stod og overvejede at hænge tilbage.. Har rent faktisk prøvet det før og så endda i H&M

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis!! Eller pålagersalg, der er det helt skidt... Der går man jo nærmest kun efter det andre har!!

   Slet