søndag den 18. marts 2012

RingsDet her billede blev taget her i weekenden på Fyn, og der ser man egentlig mine ringe rigtig fint. Jeg har nogle bestemte ringe jeg altid har på til hverdag. Indimellem tager jeg flere på eller skifter en enkelt ud, men ellers er dem på billedet mine faste ringe.
"Peace" ringen er fra Othmar, og Katrine har den samme bare i guld.
"Skull" ringen er en favorit! Den er fra Delfina Delettrez og købt hos Paris Texas.
Sammen med den har jeg min sølvring som jeg fik af min mormor og morfar til min konfirmation, den er helt glat, og enkel, men den kunne jeg bare ikke forstille mig at tage af nogensinde. Guldringen er min oldemors forlovelsesring, som jeg fik af min mormor for nogle år siden. Jeg synes det er fantastisk den er så gammel, indeni står der "Carl 24/12-31".
Den sidste er fra Pandora og er den jeg fik af mine forældre i julegave. Den er i sølv med 3 små diamanter i guldindfatning, og matcher rigtig fint til guldet og sølvet på dem ved siden af.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne ringe, jeg kan rigtig godt lide din skullring og så kan jeg godt forstå at din oldemors forlovelsesring er noget ganske særligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Ja det er eget fint når tingene har en historie :)

   Slet
 2. Det er en rigtig fin sammensætning. Normalt kan jeg ikke lide guld og sølv bliver blandet, men synes faktisk det ser rigtig godt ud her nu de er forholdsvis enkle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.... Jeg er rigtig glad for du synes om det, selvom det normalt ikke er din smag :)

   Slet
 3. Sikke fine ringe:-)Hvad hedder den fine lak fra essie?:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak..... Lakken hedder "bright tights" og er ret neon! :)

   Slet