mandag den 12. marts 2012

The DietEn lille status på det der slankeprojekt. Det går mildest talt ikke særlig godt. Jeg er motiveret og træner hele tiden men der sker ikke det store. Ja, jeg går ud og spiser, og der ryger slik ind i ny og næ. Det har jeg altid kunne før, men det kan jeg åbenbart ikke mere. Så hvis de der kg skal af må jeg vist gå lidt hårdere til værks.
Efter den første måned fik jeg lavet min første kontrol i centeret. Den sagde +1 kg, WHAT? Jeg var knust! Jeg var gået ned i fedt, og derved min fedtprocent ligeså, men stadigvæk, man gider jo ikke se vægten gå op. Nå men i dag var der så gået endnu en måned. Jeg var nu gået ned i vægt, 1,7kg siden sidst. Dvs 0,7 kg siden jeg startede. Til gengæld var min muskelmasse også svundet siden sidste vejning, så i princippet er der egentlig ikke sket det store.
Så i bund og grund ved jeg jo godt selv hvad der skal til. Jeg skal få helt styr på den kost! (Og nu ska jeg til frokost med Kat om lidt, og ud og spise i morgen aften.... Jeg bliver aldrig typen der synes det er fedt at få en salat på en restaurant!!)
Mon ik det der vægttab kommer når jeg vil det 100% nok, og dropper nachos og chokolade?

9 kommentarer:

 1. Åh smukke, kan godt forstå du er skuffet :( Du træner jo amok, altså jeg misunder din træningsenergi :) Det skal nok komme, evt start med at tælle kalorier på fx madital.dk - der skriver man både mad og drikke ind, det hjalp mig en del i starten <3 er sikker på du nok skal nå dit mål!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjekkede lige min sidste måned hos Fitness.dk, (på trods af weekend i Odense) Har jeg den sidste måned trænet 6,2 gange om ugen..... Det er da ret vildt??
   Jeg skal bare tage mig sammen og for en periode droppe al min hygge og spise ude. For hvis bare jeg når ned på den vægt jeg vil kan jeg jo godt holde den, selvom jeg hygger lidt indimellem.
   Men tak søde, kan jo kun blive inspireret af dit fine vægttab :)

   Slet
 2. Hvor meget vil du gerne tabe dig? Jeg synes eller du ser flot og normal ud - som en kvinde nu gør :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, tak skal du have. Jeg er vist også det man kalder normalvægtig. Tror det hele handler om at finde der hvor man selv føler sig tilpas. Ved der er slanke piger der gerne vil tage på og kraftige piger der gerne vil være mindre, jeg tror jeg vil føle mig bedst tilpas hvis jeg tabte 5-8 kg :)

   Slet
 3. Ellers prøv madlog.dk - der har jeg selv tabt 13 kilo siden oktober helt uden at sulte på nogen måde og nej mit udgangspunkt var ikke svært overvægtigt eller noget i den dur.. Manglede faktisk kun 5 kilo fra normalvægtig og nu ligger jeg hvor jeg skal :D

  Held og lykke

  /M

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit tip. Jeg har tidligere tabt mig, så jeg ved egentlig godt hvad jeg skal spise og hvad jeg skal holde mig fra. Så jeg skal vist bare tage mig sammen :)
   Tillykke med dit flotte vægttab, godt gået!!

   Slet
 4. Det handler helt sikkert meget om motivation, i sidste omgang hvor jeg virkeligt havde viljestyrken tabte jeg 6 kg. uden træning, men jeg havde så også noget at smide af ;)
  Men altså det var ene og alene fordi jeg var meget bevidst om min kost og sindssygt viljestærk, det har jeg ikke været længe derfor er jeg gået i stå! Vil så gerne i gang igen og smide mindst 6 kg. mere, men jeg er bare ikke 100% motiveret til det for tiden, æv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig flot!! Men ja, motivationen betyder alt!! Min er desværre bare meget svingende :/ Jeg vil også gerne bare smide de der kg.... Realistisk: 5, optimistisk: 10 :)

   Slet
 5. Vil altså gerne hjælpe dig med kosten? Har en plan der får dig til at smide kilo hurtigt, men det kræver viljestyrke ;-) bruunbybruun@live.dk
  I øvrigt vil jeg råde dig til kun at spise 1 stk frugt hver dag - det gælder som alm sukker. Gulerødder er den grøntsag med allerhøjeste sukkerindhold, og dem ville jeg holde mig helt fra. Kværn løs på agurk, det mætter godt, og hold dig til kød/grønt måltider frokost og aften (kylling, fisk, steak). Spis Cheasy 0,1 % til morgen og som mellemmåltider - det er som dessert ;-)

  SvarSlet