mandag den 5. marts 2012

The Artist
Så fik jeg set "The Artist". Wow, det er godt nok en smuk film. Var betaget, underholdt og revet med hele vejen igennem. Så imponerende at man kan blive fanget på den måde af en film uden ord! Og en helt anden ting er Jean Dujardin, som spiller hovedrollen i filmen. Den Oscar han fik er SÅ fortjent, for han spiller helt fantastisk. Hver eneste gang han smilede så smeltede jeg bare.
Så "The Artist" får 5 stjerner af mig :)

I dag er der hygge-fridag med Kat, JUBIIIII. Vi har lige trænet halvanden time (Vist nødvendigt med alt det bio-slik i går) Så afsted på Strøgtur med os nu. Det blir dejligt i det fine solskin.... Og så må jeg vist hellere få svaret på kommentarer i aften, for det er jeg vist lidt bagud med.

6 kommentarer:

 1. Hmm har ikke set den, men jeg har hørt mange gode ting om den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er virkelig værd at se :)

   Slet
 2. Den er bare fantastisk ik´?! Og så elsker jeg hunden. Den scene hvor de sidder og gør nøjagtig de samme ting, er så fantastisk. Sad desuden med tårer i øjnene flere gange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er bare gennemført fin den film.... Åh når han smiler. Suk..... Og ja den søde søde hund :)

   Slet
 3. Det lyder spændende! Jeg må altså få set den en dag og hvis det først bliver når den kommer på DVD, så er det vist uden børn den skal ses. Larmende unger og stumfilm er nok en dårlig kombi ;)

  Rigtig god Strøgtur :D

  SvarSlet
  Svar
  1. KOm afsted og se den i bio!!!! en oplevelse!!!

   Slet