mandag den 9. januar 2012

Nytårsforsæt, det klassiske
Det er vist det mest udbredte nytårsforsæt at ville tabe sig? Sammen med at stoppe med at ryge måske. Men sådan er planen altså. Jeg har meldt mig ind i Fitness.dk, og satser på at træne en masse. Derudover skal kosten bare være sundere (billedet viser de lækre bagte rodfrugter jeg fik lavet her til aften). Jeg håber at træningen kan gøre at jeg kan tillade mig at synde og spise lidt lækkert indimellem, men jeg SKAL ha smidt de overflødige kg nu. Jeg er bare vild med Karls citat!

Tip: Rodfrugterne jeg lavede her til aften var: gulerødder, persillerod, rødbede, lidt kartofler og porrer. Jeg vendte dem i pesto, lidt honnnig, 1 presset appelsin og salt og peber, det var mums!!


Jeg har valgt at redigere et citat fra mit indlæg væk, da en sød læser gjorde mig opmærksom på at præcis det citat signalerer nogle ting jeg ikke bakker op om her på bloggen.

10 kommentarer:

 1. Har præcis det samme nytårsfortsæt som dig. Så jeg starter hos en kostvejleder i morgen, som skal lave kostplan for mig og følge min vægt uge for uge. Har villet tabe mig længe, men har indset jeg har brug for en til holde lidt styr på mig :)

  Og så vil jeg blive bedre til at styre min økonomi, så jeg en dag har fået lavet rum nok til at shoppe lidt lækkert ;)

  P.s ELSKER din blog!

  marialonz.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej! Er stoppet med at ryge, og har holdt 2 mdr den 27 januar :) jeg tror også jeg lægger min kost om fra 1 feb. I will be skinny!! :)

  SvarSlet
 3. Jep, jeg har netop affyret startskuddet på min blog i dag til vægttab, mere træning osv. Smid evt. en kommentar med dine mål også :-)http://stylestories.dk/2012/01/startskuddet/

  SvarSlet
 4. åh tak skal du have :) det er et nikon D5100. :)

  SvarSlet
 5. Love the chanel fast food! haha!! :D

  fashionqueen294.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg gjorde det samme sidste år.. Også gik det galt i et par måneder.. Men så tog fanden ved mig i april - også begyndte det at gå fremad :) Jeg har nået mit mål, og jeg syndede i mens og gør stadig ;) Men mit nytårsforsæt er at max spise junk én gang om ugen... Ja lyder nemt, men jeg eeeelsker junk..

  SvarSlet
 7. Normalt følger jeg din blog hver dag og den er allerede blevet en af mine favoritter(:-)), jeg er nødt til at reagere på din venindes udsagn.

  Det er ikke din veninde som "opfandt" det udtryk. Det cirkulerer på alle pro- ana sider. Jeg synes at det er meget forkert at du promoverer dette udtryk, da så mange piger LIDER under det pga. spiseforstyrrelser.

  Fint nok, at du gerne vil tabe dig (ligesom 90 % af DK´s befolkning), men lad da vær´med at glorificere det udtryk, da du kan være et forbillede for unge piger pga. din blog.

  At have en spiseforstyrrelse er ligesom at leve i helvede HVER dag!

  SvarSlet
 8. Hej Mette.

  Mange tak for din kommentar. Først og fremmest vil jeg sige at jeg er rigtig glad for du følger med (du kommer også ofte med kommentarer :) det er jo bare så dejligt)

  Jeg var ikke klar over hvor udtrykket stammede fra, hvilket selvfølgelig er et helt forkert signal at sende. Dog vil jeg sige jeg ikke tolker citatet som værende negativt laddet, mens det forum det kommer fra bestemt ikke skal promoveres her hos mig. Jeg synes citatet er fornuftigt for mig i den forstand, at når jeg står i Netto med en plade Marabou, skal jeg huske på at den smager ikke så godt at det er værd at være ked af sin krop bare for at kunne spise den (den slags "fornuft" siver dog ikke altid ind der ved slikhylden :))

  Samtidig vil jeg lige forsvare min veninde Kat da jeg heller ikke vil have hun skal sættes i forbindelse med den slags. Jeg ved som sagt ikke hvor hun har hørt det, men jeg ved hun har tolket det ligesom jeg har.

  Men igen tak for din besked Mette, håber du ser mit svar til dig, og at du fortsat vil kigge ind og synes her er "rart at være"

  Mange hilsener fra Sanne

  SvarSlet
 9. Great blog!
  Kisses from New York:)
  www.TheBrunetteWorld.com
  xxx

  SvarSlet
 10. Hej igen

  Jeg er rigtig glad for at du uddyber din holdning ang. udsagnet. Udsagnet hedder oprindeligt: " Nothing tastes as good as thin feels" så på dansk kommer det til at lyde som din venindes citat. Det er jo bare direkte oversat.
  Men jeg er glad for at du kommer med DIT synspunkt og hvad det betyder for DIG og IKKE andre folk. Jeg er af anden mening, fordi hos mig har udsagnet kun en negativ "klang", men sådan er vi jo så forskellige:-) Tak fordi du svarede på mit indlæg. Det siger noget om dig og din person:-)

  Glæder mig til flere indlæg på bloggen!

  Mvh Mette

  SvarSlet