lørdag den 31. december 2011

2011 Outfits #2Så kommet runde 2 med årets outfits. Var der nogen der sagde "signature pose"? Måske 2012 skal være året hvor alle dagens ikke er med krydsede ben? :)
Det er i hvert fald hyggeligt at sidde og se alt igennem, blive mindet om de dage billederne blev taget. Der er man ret priviligeret ved at have sådan en blog. Man får foreviget de minder.....
Jeg ved ikke om jeg når at komme forbi mere i dag, har et travlt program. Men hvis ikke vil jeg bare sige:

Godt nytår, tak for det gamle og ønsker jer alt godt i det nye. Tak for alle de søde kommentarer, tak fordi I kigger med, og ja, bare TAK!!!

6 kommentarer:

 1. Ha et helt fantastisk nytår og på gensyn i 2012 :) Du skal bare vide at jeg elsker din blog og læser den hver dag! Keep up the good work ;o)

  SvarSlet
 2. Corrina: Tak fro din meget søde besked. Det er da den perfekte måde at slutte et år og starte et nyt. Tusind tusind tak.... Er meget taknemmlig for du læser med. Håber dit 2012 bliver fantastisk :)

  SvarSlet
 3. skal altså lige høre om det er den store eller lille model Tillie du har??

  SvarSlet
 4. Det er den store, og jeg er meget glad for den :) Den var sat ned i dag da jeg var i Mulberry, men ved ikke om det er noget med de kun har udsalg en dag...

  SvarSlet
 5. Så den nemlig også på mulberry.com hvor den også var på udsalg men kom pludselig i tvivl med størrelsen - men smutter lige ind i butikken imorgen og ser om den stadig er sat ned:) tusind tak for svar:)

  SvarSlet
 6. held og lykke med jegten... Den er fantastisk :)

  SvarSlet