torsdag den 27. oktober 2011

Outfit 25.10.11

Jeg er begyndt at bruge den der selvudløser på mit kamera lidt indimellem. Det er svært altid at få ens omgangkreds til at være til rådighed, og i denne mørke tid er det ekstra svært hvis man skal nå det i dagslys..... Jeg prøver på at lave så mange outfit-billeder som muligt, da det er det jeg selv bedst kan lide når jeg læser blogs. Men hvad siger I?? Er selvudløser-billeder ok, eller vil I hellere undvære så? Desuden har jeg lige rundet de 50 faste læsere her på bloggen...... IIIIIIHHHH hvor er jeg bare glad og taknemmelig for I er så mange der læser med, og elsker alle jeres kommentarer, så Tak <3

Kjole: Topshop(syet om), Sko: YSL

6 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER outfit billeder :) Faktisk dem jeg helst vil se selv, da det er så inspirerende! Også derfor jeg prøver, at få taget så ofte som muligt, også selvom det er "hverdagstøj" :)

  SvarSlet
 2. I princippet kan man jo ikke se om det er selvudløser eller en veninde der sidder med kameraet og tager billedet ;)

  Synes dine outfit of the day billeder er skønne ligemeget hvad du bruger ;) Desuden er det jo din blog - you decide ;)

  SvarSlet
 3. Kan også bedst lide outfitbilleder...også er jeg totalt vild med dine sko:-)

  SvarSlet
 4. Jeg er også rigtig meget til outfitbilleder på blogs. Og jeg bruger kun selv selvudløser da jeg ikke har en "fotograf" til rådighed, så selvudløser er fint med mig:-)
  frkforsom

  SvarSlet
 5. June: Ja jeg elsker helt klart også outfitbilleder allermest når jeg læser blogs :)

  Natasha: Tak søde du :)

  Marianne: Fedt at høre, jeg fortsætter med outfitbillederne.... Tak ska du ha, elsker også bare de sko, og så er de ovenikøbet vildt behagelige :)

  SvarSlet
 6. Frkforsom: Dejligt at vide, jeg kan jo evt veksle mellem køkken og stue som baggrund :D

  SvarSlet