torsdag den 20. oktober 2011

Versace for H&M


Så nærmer vi os tiden for endnu en designerkollektion for H&M. Versace's bud på en "affordable" kollektion.... Jeg har luret lidt rundt omkring, og har da set et par interessante styles, men generelt er det nok lidt for meget guld til min smag. Dog kender jeg mig selv godt nok til at jeg nok lige skal tjekke den ud alligevel, når den rammer butikkerne.
Skal I ud og investere i noget fra kollektionen?

5 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke rigtigt om jeg skal have noget, men håber måske lidt på nogle af interiørtingene. Specielt plaiden og puden er fin :)

  SvarSlet
 2. Puha, det ved jeg sørme ikke! :) Det bliver vel ret dyrt og synes det er meget "fint" tøj - men det er måske bare mig ;-)

  SvarSlet
 3. Malsen: Hvor har du set de ting? Det er jeg da helt gået glip af....

  Mette: Ja det ser meget fint ud.... Men tænker det lige skal tjekkes ud :)

  SvarSlet
 4. Ikke en eneste ting! Jeg synes kollektionen er lidt for meget Miami beach pensionist møder østeuropæisk nyrig. Men det handler selvfølgelig om at få det til at virke med ens stil. Det ville ikke fungere i min i hvert fald.

  //Betina

  SvarSlet
 5. Ja generelt synes jeg også kollektionen er for meget, men tænker et par af tingene godt kan dresses ned og gøres meget cool med den rigtige styling..... Men det meste er virkelig grimt :)

  SvarSlet