søndag den 21. august 2011

New inHer er hvad det blev til af køb i går, De sorte bukser fra Zara har jeg længe gerne ville have fat i, men sidst de havde dem var de desværre udsolgt i min str. Nu var de der igen så skyndte mig at hapse et par til mig selv og et par til min veninde Katrine som er i Thailand pt. Hun har nemlig jagtet dem ligeså længe som jeg har. Hatten, bælterne og slangeprintbuksrene er fra H&M, sidstnævnte er jeg dog stadig i overvejelsesfacen omkring.
Jeg har længe ledt efter den perfekte clutch. I går spottede jeg en i Magnolia på Købmagergade, hun var ved at lukke så jeg turde godt lade den ligge og vide at jeg havde weekenden til at tænke over det, og er nået frem til at jeg må ha den. Så satser på at stille foran butikken når hun åbner i morgen så jeg er sikker på den ikke bliver solgt. Jeg har ligefrem drømt om den i nat, det er da et godt tegn ikke? :)
God Søndag til alle

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine køb du har gjort dig :o)
  Og sikke en dejlig blog du har, har meldt mig som fastlæser, håber du har lyst til at gøre det samme hos os? - Glæder mig ihvertfalde til at læse med fremover, vi har også en give away igang vis du skulle ha lyst?

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tak skal du have..... :)
  Jeg er nu også fast læser på jeres fine blog.

  God Søndag

  SvarSlet