mandag den 6. august 2012

Hej! 
Som de fleste af jer måske ved, har jeg fået lov til at vikariere mens Sanne er på Skanderborg :)

Det hele startede egentlig som en joke, da Sannes fortrukne ferie helst foregår et eksotisk sted med sol og gerne i luksus, men det lykkedes Tine at få Sanne overtalt. Så billetten til Skanderborg blev købt og forberedelserne gik ellers i gang!

Allerede da søde Sanne skal pakke går prøvelserne i gang. En status på Facebook lyder således: Er komplet lost!!! Pakke til en ferie uden stilletter?? Jeg forstår ik konceptet...

Igår tog Sanne og pigerne så afsted til pladsen for at vente på at hegnet blev væltet, så de kunne komme ind og slå deres telt op. Lidt af prøvelse for kære Sanne! Klokken 22.23 sidder jeg sammen med min ven Joon og får et godt grin over denne besked:


Kan dog berolige jer med at pladsen åbnede kl. 10.30 i dag og pigerne rimelig gennemblødte (som det kan ses på Sannes våde hår i dagens outfit) fik slået deres telt op :) 


Vurderet ud fra billedet ser hun nu ud til at have det meget godt, men ser frem til næste update - gør I også?

- Henry

6 kommentarer:

 1. Super sjovt med dette indlæg :o) Velkommen til vikaren :o)

  SvarSlet
 2. Hej Sanne (og Henry)
  Se hvad jeg fald over for 5 min siden da jeg loggede ud af min hotmail og kigge msn's logoutside ud for dagens nyheder:
  http://stylegallery.com/da/post_collections/2405/posts/136877?utm_medium=rss
  Syntes nok jeg havde set dette billed af dig på din blog, som jeg jævnligt læser.
  En lille solstrålehilsen er hermed sendt til Skanderborg :)
  - Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina!

   Fedt nok, tak for linket - har rapporteret videre til Sanne :)

   Slet
 3. Hej Henry :) Velkommen til blogland :) Dejligt, at se Sanne stadig er ved godt mod, trods det forfærdelige vejr! Hørte at de havde lovet godt vejr resten af ugen, så nu krydser jeg fingre, for hendes festival ikke ender, som min Roskilde gjorde i 07 ;)

  SvarSlet
 4. Hej Sanne! jeg kan simpelthen ikke finde "kontakt" nogle steder, så jeg skriver bare her - jeg håber det er iorden! :) på din stylegallery-bruger er der et outfit hvor du har en hvid strik på med et par sorte bukser - strikken falder ned over skulderen, og jeg synes simpelthen den er SÅ fin. Jeg har derfor kigget lidt på Vila's hjemmeside hvor du skriver den er købt, og ville bare høre, om det muligvis er denne, jeg linker til: http://dk.bestseller.com/vila/knit/FIKTAKNITTOP/14010979,da_DK,pd.html?dwvar_14010979_colorPattern=14010979_WHITE&forceScope=
  ?? Tak på forhånd! Vibe

  SvarSlet