fredag den 31. august 2012

On a perfect monday











Her er lidt billeder fra mit outfit i mandags hvor jeg hyggede med pigerne. Det her er en af de der gange hvor jeg ikke er helt tilfreds, men ok, hvide shorts på ens brede hofter er nok en dårlig ide :) Men igen, sådan ser jeg jo ud, så det er hvad I får :)
Nu er det snart weekend, de lover vist ok vejr i morgen ik? Så snart jeg får fri skal jeg i hvert fald hygge med Henry, og hvis solen skinner tror jeg vi planter os ved en café, et sted i solen og nyder livet. Senere joiner Kat selskabet og så står den helt sikkert på sjusser, søndag står på tømmermænd!
God weekend tøser <3

Støvler: Acne, Jakke: Only, Taske: Zara, Sportstop: H&M, Strik: Vila, Cap: New Era

onsdag den 29. august 2012

I LOVE CPH




Jeg er så glad.... Jeg plejer altid ovenpå en ferie at være lettere nedtrykt over at komme tilbage til hverdagen og Danmark, men denne gang er det bare helt anderledes.
Billedet er fra i mandags hvor jeg havde den dejligste dag med Kat og Henry, efterfulgt af træning. Solen skinnede og det hele var bare toppen. Jeg har billeder af resten af outfittet, og de skal nok komme op, lige nu ville jeg bare lige dele min glæde med jer.
Sov godt derude :)

mandag den 27. august 2012

Instacation














Så var den ferie slut, det har været fantastisk, men det er nu rigtig rart at være hjemme igen.
Skanderborg var vildt, det var rigtig vildt! Har aldrig nogensinde drukket så meget på en uge før, troede aldrig jeg skulle blive mig selv igen. Vi har haft de hyggeligste fester i vores lejr, og det er nok dem der har været den største oplevelse. Dog var koncerten med Kidd, det vildeste!! Hold nu op en fest! I min brandert på Crazy Daisy (JA!!!!) I Bøgeskoven, blev jeg pludselig DJ, men kan ikke udtale mig om hvordan mine evner var, damn those Jægerbombs!!
Spanien var så dejligt, og godt for min lever (og min tan)
Nu står den på hverdag med regelmæssig træning og forhåbentlig regelmæssig blogging.

Og husk at I kan følge mig på Instagram:
sannedegnegaard

fredag den 17. august 2012

Gibraltar outfit







I går blev til en heldagstur til Gibraltar. Vi troede det bare var et par timer, og så nå hjem til poolen, men det skulle vise sig at tage sin tid både at komme ind og ud af byen. Oveni det endte vi med at bruge meget tid med aberne oppe på bjerget.
Ellers nyder farmor og farmor turen. Vi har ikke rørt alkohol, til gengæld hygger vi med dejlig mad, og i går aftes spillede vi Yatzy på altanen, ha ha. Vi har kun været ude en enkelt aften, men mon ikke der skal laves om på det her fredag og lørdag?

Kjole: H&M Trend, Shorts: Forever21, Sko: Nike, Taske: Balenciaga

onsdag den 15. august 2012

Spain












I får lige midt blandede billeder fra de første par dage her i Malaga. Vi får dejlig mad, det er så rart med et køleskab fyldt med god mad, ovenpå en uges junk. Her er bare så fint, og vejret er perfekt. Jeg håber der kan komme et par outfitbilleder til jer, men indtil videre har vi bare trukket en kjole over bikinien og er trisset ned på stranden. Måske vi senere på ugen får lyst til at hoppe i et par stiletter og gå ud?

tirsdag den 14. august 2012

I'm still here!!!





Hold da op hvor har jeg haft en lang ferie fra bloggen, og fra jer. Begge dele har jeg savnet! Planen var jo egentlig at Henry skulle lave nogle indlæg mens jeg var på Skanderborg, men det blev kun til et enkelt. Grunden til dette er at hun intet materiale fik tilsendt, da jeg ærligt, lå i druk en hel uge. Aldrig nogensinde har min krop været så smadret, men sjældent har jeg haft det så sjovt! Ligeså meget som jeg har grint, ja nærmest tisset i bukseren af grin til tider, har jeg også haft tider hvor jeg har bandet luftmadrasser, telt, larm og tømmermænd langt væk. Heldigvis var alt dette ikke ting, som en jægerbombe ikke kunne klare :)
Søndag aften hentede mine forældre 2 meget bagstive, ildelugtende og trætte piger ved boldbanerne i Skanderborg. De tog vores beskidte festivaltøj med, og vi fik det rene i bytte, så var vi klar til at flyve til Spanien. Vi ankom søndag nat, og jeg må sige, sjældent har jeg sovet så godt som jeg gjorde den nat i en stor blød seng, med en dejlig varm dyne.
Nu har jeg langt om længe fundet en café med Wi-fi, så satser på I får et par indlæg mens jeg er hernede. Ellers er planen at jeg er tilbage med fuldt tryk fra den 22. Har masser af outfits fra før jeg tog på ferie som bare ikke nåede at komme på, da tiden løb fra mig før afrejse.
Håber I stadig er derude?
<3

mandag den 6. august 2012

Hej! 
Som de fleste af jer måske ved, har jeg fået lov til at vikariere mens Sanne er på Skanderborg :)

Det hele startede egentlig som en joke, da Sannes fortrukne ferie helst foregår et eksotisk sted med sol og gerne i luksus, men det lykkedes Tine at få Sanne overtalt. Så billetten til Skanderborg blev købt og forberedelserne gik ellers i gang!

Allerede da søde Sanne skal pakke går prøvelserne i gang. En status på Facebook lyder således: Er komplet lost!!! Pakke til en ferie uden stilletter?? Jeg forstår ik konceptet...

Igår tog Sanne og pigerne så afsted til pladsen for at vente på at hegnet blev væltet, så de kunne komme ind og slå deres telt op. Lidt af prøvelse for kære Sanne! Klokken 22.23 sidder jeg sammen med min ven Joon og får et godt grin over denne besked:


Kan dog berolige jer med at pladsen åbnede kl. 10.30 i dag og pigerne rimelig gennemblødte (som det kan ses på Sannes våde hår i dagens outfit) fik slået deres telt op :) 


Vurderet ud fra billedet ser hun nu ud til at have det meget godt, men ser frem til næste update - gør I også?

- Henry

lørdag den 4. august 2012

"Vikaren"





Som I jo nok ved drager jeg mod Skanderborg i morgen. Min oprindelige plan var at lave et par planlagte indlæg klar på forhånd, og så køre nogle indlæg fra festivalen over mobilen. Jeg forsøgte med et test-indlæg i dag - Det lykkedes ikke rigtig.
Nå men helt impulsivt mens jeg talte i telefon med Henry fik jeg en ganial idé. Hun er simpelthen min vikar den næste uges tid. Jeg lægger alt i hendes hænder, og er vel at mærke helt tryg ved det. Min tanke er at smide nogle mms'er afsted til hende med min færden i festivallivet, resten er op til hende. Hun skriver hvad hun har lyst til.
Håber I vil tage godt imod hende (jeg stoler i hvert fald helt på hendes vikar-evner, hun er jo lærerstuderende!)

fredag den 3. august 2012

Batgirl










I sidste uge var Henry og jeg i biografen og se Batman, eller med andre ord, sidde i 3 timer og savle over Christian Bale! HAPS!! Han er sgu da bare for lækker ik? Bortset fra det, hvis vi skal tale filmens kvalitet udover ham, så synes jeg den var super god. Jeg var underholdt, og kiggede ikke på klokken en eneste gang på trods af en varighed på 3 timer.

Sko: Bik Bok, Bukser: Topshop, Skjorte: H&M Trend, Taske: Zara

onsdag den 1. august 2012

NY Import





Min dejlige Kat har lige været i NY, her over weekenden (LUCKY BASTARD!!) Jeg spammede hende med billeder af lækre godter jeg ønskede mig fra Forever21, det lykkedes hende at få fat i 2 af tingene. Den vigtigste var Yankees sweatshirten, wow hvor jeg elsker den! Den anden er en rigtig fed ugle-top. Esker farverne, især de gule øjne! Oveni det fik jeg hende til at købe en ny MAC forundation med hjem til mig. Studio Sculpt, farve NC25. Jeg har en smule NC20 og NC35 tilbage som jeg blander lige pt. NC35 kan jeg kun bruge rent lige når jeg har været på ferie, så tænker at NC25 er perfekt til efteråret.